Seminar Kako v praksi do najbolj učinkovitih sodelavcev odlično obiskan

Team mojaZaposlitev.si je v sredo, 21. novembra 2012, organiziral seminar z naslovom Kako v praksi do najbolj učinkovitih sodelavcev. Namenjen je bil kadrovskim managerjem, vodjem oddelkov ter vsem, ki sodelujejo pri postopku izbire novih sodelavcev.

Seminar Kako v praksi do najbolj učinkovitih sodelavcev, ki ga je organiziral zaposlitveni portal mojaZaposlitev.si, je udeležence seznanil z novostmi in koristnimi informacijami s kadrovskega področja. Seminar, na katerem so predavali ugledni strokovnjaki, je bil zelo dobro obiskan.

Na seminarju so predavali trije predavatelji:

  • strokovnjak s področja delovnega prava , Damijan Gregorc je predstavil aktualne spremembe s področja delovnopravne zakonodaje,
  • Radovan Kragelj, strokovnjak na področju ocenjevanja primernosti in izbora kadrov, je predaval na temo izbora in zaposlovanja najboljših kadrov, in
  • Andrej Plevnik , strokovnjak s področja izvajanja delavnic, coachinga in svetovanja, ki se je dotaknil teme, kako učinkovito uvajati spremembe med sodelavce.

Saša Boštjančič, direktorica podjetja Moja zaposlitev d.o.o. verjame, da so obiskovalci seminarja dobili odgovore na številna vprašanja, ker pa je bilo zanimanje za seminar izjemno, bodo v prihodnosti gotovo organizirali še kakšen podoben dogodek.

Vir: mojaZaposlitev.si

Kategorije: Novice za delodajalce