Ferfl - Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom

Imate podjetniško idejo, v katero verjamete, a premalo motivacije in ne veste kje in kako bi začeli? Bi si radi sami ustvarili svoje delovno mesto?

V sklopu Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom, ki poteka od 6. oktobra do 2. novembra 2014, se zbirajo prijave vročih, ferfl podjetniških idej z družbenim učinkom. Pobudniki natečaja so Javni zavod Cene Štupar, Zavod Uspešen podjetnik in Spirit Slovenija.

Pobudniki bi radi s socialnim podjetniškim izobraževalnim programom, ki na enem mestu ponudi kvalitetno znanje, vrhunsko mentorstvo kot tudi dostop do finančnih virov in osnovnih infrastruktur, podprli posameznike in podjetniške iniciative, ki želijo s svojimi podjetniškimi idejami izboljšati delovanje družbe, v kateri živimo.

Več o natečaju in samem razpisu si preberite: Ferfl - razpisna dokumentacija

Prijavnico za natečaj pa boste našli na povezavi tukaj >

Če ste v dvomih, vas je morda strah, kako začeti, ali pa vaša ideja še ni dovolj jasna, vendar razmišljate o podjetniški poti, pa lahko najprej pridete na ferflov Startup vikend, kjer se vam bodo v treh dneh zagotovo razširila obzorja, spoznali boste somišljenike, se povezali in se predvsem veliko novega naučili. Startup vikend bo potekal od 24.10. - 26.10.2014, prijava je brezplačna, opravite pa jo lahko na povezavi tukaj.

Preberite si celoten program Startup vikenda >

Vir: ferfl.si


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za delodajalce