Vzdrževalec strojnih naprav in objektov - inštalater strojnih inštalacij m/ž

JATA EMONA d.o.o.

  • Datum objave:
    18. 6. 2024
  • Prijave do:
    18. 7. 2024 Še 0 dni
  • Kraj dela
    Duplica

JATA EMONA d.o.o.

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto

Vzdrževalec strojnih naprav in objektov - inštalater strojnih inštalacij (v Enoti Duplica)

 

Opis delovnega mesta

Delo obsega instaliranje in vzdrževanje različnih strojnih, vodovodnih in drugih inštalacij,  proizvodnih ter ostalih strojev in naprav, vzdrževanje zgradb in objektov, izdelovanje enostavnejših nadomestnih delov, zagotavljanje preventivnega in intervencijskega in vzdrževanja, odprava različnih okvar in druga podobna dela, izvajanje operativnih planov vzdrževanja, urejanje in vzdrževanje različne dokumentacije in evidenc. Delo se bo opravljalo na Enoti Duplica, Korenova cesta 2, Kamnik in po potrebi tudi na drugih enotah družbe.

Pričakujemo

Od vas pričakujemo, da imate srednjo izobrazbo oz. najmanj poklicno izobrazbo s področja strojništva (npr. inštalater strojnih inštalacij) ali druge ustrezne tehnične smeri. Zaželjeno je, da imate atest za varilca ter izpit za vožnjo B kategorije vozil. Delovne izkušnje so zaželene, niso pa nujne. Zaželen je tudi tečaj za upravljanje viličarja (ni pa nujno, lahko se opravi tudi pri nas).

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Prijave pošljite na elektronsko pošto kadrovska@jata-emona.si v tridesetih dneh od objave oglasa. Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas pol leta z dvomesečnim poskusnim delom.

Za vsa vprašanja o tem, kaj od vas na navedenem delovnem mestu (še) pričakujemo, se lahko obrnete na gospoda Blaža Udoviča in sicer na njegovo elektronsko pošto blaz.udovic@jata-emona.si .

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.