Sodelavec v proizvodnji medicinskih naprav (m/ž)

  • Datum objave: 6. 6. 2019
  • Prijave do:20. 6. 2019
  • Kraj dela: Ljubljana

Fotona d.o.o.

Fotona je ena od vodilnih globalnih blagovnih znamk na področju medicinskih laserjev, kar temelji na več kot 50-letni dediščini znanja in zavezanosti lastnemu razvoju visoko zmogljivih in kakovostnih naprav, prilagojenih potrebam zdravnikov in pacientov.

Več o nas lahko izveste na www.fotona.com.

Zaradi nenehne širitve, razvoja in uvajanja novih medicinskih proizvodov iščemo nove
sodelavce v proizvodnji medicinskih naprav (m/ž).

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti

Sodelavec v naši proizvodnji mehanskih delov za medicinske naprave bo odgovorno izvajal najzahtevnejša ročna finomehanska dela na področju finalizacije mehanskih delov, sodeloval pri testnem pred-sestavljanju mehanskih delov in kontroliranju testnih izdelkov. Pri tem bo uporabil vse svoje talente in znanje, da zagotovi, da bodo izdelki vrhunske kakovosti, narejeni pravočasno, skladni s tehnično dokumentacijo in skladni s pričakovanji kupcev.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
IV., V.
Zahtevane delovne izkušnje
0 - 1 leto
Od kandidata pričakujemo:

Vabimo kandidate s končano IV. ali V. stopnjo izobrazbe tehniške smeri (ključavničar, oblikovalec kovin, orodjar, strojni tehnik, mehatronik in podobno), z odličnimi ročnimi spretnostmi, odličnim vidom, osredotočenostjo na podrobnosti, s pripravljenostjo za  skupinsko delo, sposobnostjo hitrega učenja, poznavanjem in razumevanjem tehnične dokumentacije, odgovornim odnosom do dela in sodelavcev.

Zaželene so delovne izkušnje v proizvodnji medicinskih proizvodov ali v sorodni proizvodnji, ni pa to izključni pogoj.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Ponujamo varno in dolgoročno zaposlitev v vrhunskem tehnološkem podjetju. Zaposlitev je za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom.

Delo poteka v eni izmeni, v čistih, urejenih in klimatiziranih proizvodnih prostorih. Nudimo redno plačilo z vsemi dodatki, bonusi za osebno in poslovno uspešnost, božičnico in možnostjo zaposlenih do udeležbe pri dobičku.

Delovno mesto je v Ljubljani.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Mesečno plačilo
po dogovoru
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Svojo prijavo z življenjepisom in dokazilom o izobrazbi pošljite do vključno 20. junija 2019 preko prijavne možnosti portala.

Nazaj na seznam