Socialni oskrbovalec m/ž - Dom za starejše Bor

Socialno varstveni zavod Vitadom

  • Datum objave: 9. 1. 2023
  • Prijave do: 8. 2. 2023
  • Kraj dela: Črni Vrh - Idrija, Črni Vrh nad idrijo
Nazaj na seznam

Socialno varstveni zavod Vitadom

V Domu za starejše Bor zaposlimo socialnega oskrbovalca. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, zanesljivo plačilo, možnost napredovanja ter izobraževanja.

Opis delovnega mesta

 

Pomoč stanovalcem pri oskrbi (svetovanje in pomoč pri dnevnih aktivnostih, pomoč pri jutranjem urejanju stanovalcev – umivanje zob, urejanje lasišča, umivanje obraza, itd. Skrb za varno in prijetno bivanje stanovalcev na odprtem in varovanem oddelku. Vzdrževanje kvalitetnega bivalnega okolja stanovalcev. Pomoč pri izvajanju del s področja oskrbe (I, II, III) pri dnevnih aktivnostih, ki jih potrebuje uporabnik. Opravljanje gospodinjskih aktivnosti. Priprava, razdeljevanje in zlaganje perila po čistih prostorih za perilo in uporabnikom v sobe. Opravljanje drugih delovnih nalog in opravil po ustnih ali pismenih navodilih neposredno nadrejenega ali direktorja, ki pa morajo biti po svoji zahtevnosti sorodne rednim delovnim nalogam in opravilom. Delo v dveh izmenah.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

 

Zaključeno IV. ali V. stopnjo izobraževanja, zelo dobro znanje slovenskega jezika in higienski minimum v skladu z veljavno zakonodajo. Opravljen tečaj za socialnega oskrbovalca.

Ponujamo

 

Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, zanesljivo plačilo in možnost napredovanja ter brezplačno izobraževanje za poklic zdravstvenega tehnika.

Poskusno delo:
3 mesece

Prijava na delovno mesto

Življenjepis in dokazila o izpolnjevanju pogojev pošljite na naslov Socialno varstveni zavod Vitadom, PE Dom za starejše Bor, Črni Vrh 120, 5274 Črni Vrh, ali po elektronski pošti na naslov info-bor@vitadom.si .

Prijave zbiramo do 8. 2. 2023.