Samostojni komercialist III (m/ž) za prodajo stavbnega pohištva v Novi Gorici

  • Datum objave: 1. 10. 2019
  • Prijave do:31. 10. 2019
  • Kraj dela: Nova Gorica

Slovenijales trgovina d.o.o.

Slovenijales trgovina d.o.o. je specializirano trgovsko podjetje z dologletno tradicijo, ki se ukvarja z nabavo in prodajo trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Sestavni del naše dejavnosti je veriga trgovin z mizarskimi delavnicami, v katerih nudimo storitve, kot so izdelava pohištvenih kosov po meri, razrez in robljenje lesenih plošč za posamezne kupce in tudi za proizvodna podjetja manjšega obsega. Ponosni smo na širok prodajni program strešnih kritin, stavbnega pohištva, talnih in stenskih oblog, zunanjih masivnih podov ter pohištvenega okovja za mizarje.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:
  • prodaja stavbnega pohištva

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • IV., V., VI/1. oz. VI/2., VII. stopnja ekonomske  ali druge ustrezne smeri
  • najmanj 2 leti ustreznih delovnih pri prodaji stavbnega pohištva (okna, vrata, senčila)
  • uporaba PC-ja, in programskih orodij, vozniški izpit B kategorije, znanje tujega jezika
  • komunikativnost, prodornost, vljudnost, samoiniciativnost

Želene kompetence:

  • sposobnost uporabe strokovnega in funkcionalnega znanja ter izkušenj; sposobnost odprtega in učinkovitega komuniciranja; sposobnost pogajanja, komercialna sposobnost; sposobnost hitrega prilagajanja in prepoznavanja priložnosti ter hitrega odzivanja; zavzetost za doseganje rezultatov.

Od novega sodelavca pričakujemo, da mu bo zadovoljstvo kupcev z novimi okni in vrati vsakodnevni izziv. Pričakujemo poznavanje materije in branže, veselje do dela z ljudmi, izgrajeno osebnost in obvladovanje poslovnega bontona. Iščemo osebo, ki bo z veseljem in trdno voljo poskrbela za svoje kupce in se z njimi veselila uporabe novih izdelkov.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas šestih mesecev, s polnim delovnim časom, zaradi začasno povečanega obsega dela.

Prijava na delovno mesto

Ponudbo in življenjepis z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do vključno 31. 10. 2019, na klasičen naslov ali preko ponujene prijavne možnosti portala Optius ali na e-naslov irena.kosnjek@jelovica.si.

Več informacij dobite na telefonu 04 5113 236.

Slovenijales trgovina d.o.o.

Plemljeva ulica 8

1210 Ljubljana - Šentvid

Irena Košnjek

Nazaj na seznam