Poslovni sekretar - m/ž

Trgotur, d.o.o.

 • Datum objave:23. 12. 2021
 • Prijave do:21. 1. 2022
 • Kraj dela: Šoštanj
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

Trgotur, d.o.o.

Naš naročnik je Kmetijska zadruga Šaleška dolina, z.o.o., katere korenine segajo v leto 1955, ko je bila zadruga vpisana v sodni register z imenom Kmetijska zadruga z.o.o. Šoštanj. V začetku sedemdesetih let je trend združevanja v večja podjetja posegel tudi na področje zadruge, ki se je leta 1971 pridružila trgovskemu podjetju ERA Velenje. Skozi naslednje desetletje, se je organizacija večkrat preimenovala in 21.01.1993 bila registrirana kot samostojna organizacija; Kmetijska zadruga Šaleška dolina z.o.o. se je leta 2006 preselila v nov trgovsko poslovni center v Metlečah, kjer je sedaj njihov sedež.

Zadruga se je skozi razvojna obdobja ukvarjala z odkupom živine, mleka, lesa, žit, pridelkov poljedelstva, vrtnin, sadja (jabolk), hmelja, medu, ribeza … Danes se zadruga ukvarja z odkupom mleka in mesa ter z oskrbo članov zadruge in ostalih kupcev s kmetijskim repromaterialom, kmetijskimi stroji in mehanizacijo, za kar skrbita kmetijska trgovina Velenje, kmetijska trgovina Šmartno ob Paki in kmetijska trgovina Luče ter Trgovsko poslovni center Šoštanj in Trgovsko poslovni center Nazarje. Leta 2013 smo odprli živilsko trgovino – Market Toplica.

Članom zadruge nudijo tudi ostale usluge: računovodski in finančni servis ter strokovno pomoč pri uporabi fitofarmacevtskih sredstev.

Za obdobje nadomeščanja porodniške odsotnosti v ekipo vabimo:

POSLOVNI SEKRETAR m/ž

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:
 • PODPORA DIREKTORJU

Od kandidata pričakujemo da bo desna roka direktorju zadruge, kar pomeni celotno logistično pomoč pri obravnavi strank, sestankov in dogovorov, skozi različne kanale komuniciranja: v živo, po telefonu, elektronska korespondenca itd.

 • KADROVSKA PODPORA

Pregled kadrovskih potreb, vodenje evidenc, osebnih podatkov itd, v sodelovanju z zunanjo kadrovsko službo. Prav tako delovne naloge vključujejo spremljanje procesa zaposlovanja: od zaposlitve, evidentiranja, spremljanje poskusnega dela, vročanje pisne dokumentacije itd.

 • ADMINISTRATIVNA OPRAVILA

Ostala administrativna dela po navodilih nadrejenega in samoiniciativnih predlogih, da poslovanje nemoteno teče: posredovanje podatkov, telefonsko, elektronsko in osebno komuniciranje z institucijami, izdelovanje letnih planov in poročil, skrb in nadzor nad vzdrževalnimi deli, urejanje splošnih zadev v zadrugi itd.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
 • samozavestno, samoiniciativno, hitro odzivno in natančno osebo, na katero se bo direktor lahko zanesel,
 • VI. stopnjo izobrazbe poslovni sekretar ali druge ustrezne smeri,
 • 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
 • dobro poznavanje in uporabo MS office okolja, zaželeno potrdilo ECDL,
 • zaželeno znanje enega tujega jezika.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Izbranemu kandidatu nudimo zelo pestro in raznoliko delo z visoko mero samostojnosti in samoiniciativnosti. Pogodba bo sklenjena za eno leto (obdobje nadomeščanja porodniškega dopusta). Stimulativno in redno mesečno plačilo za dobro opravljeno delo.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.