Monter (m/ž)

Plinarna Maribor d.o.o.

  • Datum objave:26. 4. 2022
  • Prijave do:15. 5. 2022
  • Kraj dela: Maribor
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

Nosilna slika za predstavitev delovnega mesta

Plinarna Maribor d.o.o.

Plinarna Maribor d.o.o., družba s 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe na področju plinskih dejavnosti, k sodelovanju vabi novega sodelavca/sodelavko na delovnem mestu Monter (m/ž).

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Vas zanima strokovno in dinamično delo na področju izgradnje in vzdrževanja plinovodnega omrežja?

Vaš delovni dan bo tesno povezan z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del (izgradnja, vzdrževanje, redni pregledi in preizkusi, primopredaje in zagoni plinovodov, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence) na  plinskih napravah, omrežju in merilno reducirnih postajah za zemeljski plin.

Delo boste opravljali v dopoldanskem času, na terenu. V doglednem času boste postali del uigrane ekipe za izvajanje dežurne službe.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • najmanj IV. stopnjo tehnične smeri (zaželena V. stopnja)
  • atest za varjenje in/ali spajanje in/ali druge postopke spajanja (zadoščajo ročne spretnosti, ateste bo izbrani kandidat opravil v roku enega leta)
  • vozniški izpit B kategorije
  • 3 leta delovnih izkušenj (zaželeno)
  • skrb za visoko strokovnost v skladu z navodili nadrejenega ter varovanje zdravja in požarno varnost.

Od kandidatov pričakujemo zavzetost in natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas. 

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letni nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.