Monter m/ž

Plinarna Maribor d.o.o.

  • Datum objave:27. 5. 2021
  • Prijave do:15. 6. 2021
  • Kraj dela: Maribor
Nazaj na seznam

Plinarna Maribor d.o.o.

Plinarna Maribor d.o.o., družba s 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe na področju plinskih dejavnosti, k sodelovanju vabi novega sodelavca/sodelavko na delovnem mestu Monter m/ž.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Vas zanima strokovno in dinamično delo na področju servisiranja in vzdrževanja plinskih naprav, omrežja, inštalacij in trošil?

Vaš delovni dan bo tesno povezan z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del (servisiranje, vzdrževanje, redni pregledi in preizkusi, kontrola tlačne opreme, primopredaje in zagoni sistemov, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence) na  plinskih napravah, omrežju, instalacijah in trošilih za vse vrste plina.

Delo boste opravljali v dopoldanskem času, na terenu, pretežno v zaprtih prostorih (hiše, stanovanja, poslovni prostori). Po letu dni boste postali del uigrane ekipe za izvajanje dežurne službe.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • najmanj IV. stopnjo tehnične smeri (zaželena V. stopnja)
  • atest za varjenje in/ali spajanje in/ali druge postopke spajanja (zadoščajo ročne spretnosti, ateste bo izbrani kandidat opravil v roku enega leta)
  • vozniški izpit B kategorije
  • 3 leta delovnih izkušenj (zaželeno)
  • skrb za visoko strokovnost v skladu z navodili nadrejenega ter varovanje zdravja in požarno varnost.

Od kandidatov pričakujemo odgovoren odnos do dela, sposobnost dela v skupini, željo po učenju, dobro fizično kondicijo in pozitivno energijo.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letni nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijava na delovno mesto

 Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov kadri@plinarna-maribor.si do 15. 6. 2021.