Manipulant v oddelku Logistika (m/ž)

Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d.

  • Datum objave: 1. 6. 2021
  • Prijave do:30. 6. 2021
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d.

Kemofarmacija d.d. širi svojo ekipo in k sodelovanju vabi novega sodelavca ozioma sodelavko na delovnem mestu Manipulant v oddelku Logistika (m/ž). Kemofarmacija je del mednarodne skupine skupine McKesson Europe AG, ki je vodilno podjetje na področju zdravstvenih storitev, ki skrbi za dobavo življenjsko pomembnih zdravil, opreme in informacijske tehnologije in storitev, ponudnikom zdravstvenih storitev omogoča, da bolnikom nudijo boljšo in varnejšo oskrbo.

Pogodba se sklepa določen čas (nadomeščanje cca 1 leto) za polni delovni čas s 6 mesečnim poskusnim delom. Pridružujemo si pravico, da se pogodba za nedoločen čas sklene preko agencije za posredovanje dela. 

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:
  • izvaja dela v procesih oddelka Logistika - priprava, pakiranje,
  • sodeluje pri štetju izdelkov, reševanju ter preprečevanju reklamacij,
  • skrbi za primerno zalogo embalaže za pakiranje in naslavljanje,
  • opravlja ostala dela v okviru procesov v oddelku in v okviru opisa delovnega mesta. 
Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • IV. stopnja izobrazbe in eno leto delovnih izkušenj na podobnih delih ali osnovna šola in dve leti delovnih izkušenj na podobnih delih,
  • poznavanje dela z RF terminalom,
  • izpit za viličarja predstavlja prednost, vendar ni pogoj.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Vsi zaposleni v podjetju Kemofarmacija d.d. sodelujejo pri našem poslanstvu. Če se nam pridružite, boste delovali kot katalizator v verigi dogodkov, ki pomaga milijonom ljudem po vsem svetu. Nadarjeni in sočutni ljudje so prihodnost našega podjetja, kot tudi zdravstva. V podjetju Kemofarmacija boste sodelovali pri izdelkih in rešitvah, ki nam pomagajo pri izvajanju našega poslanstva – pomagati ljudem in izboljšati zdravstveno varstvo. Z vašim delom lahko pomagate sooblikovati industrijo, ki je pomembna vsakomur.

Razumemo, kako pomembno je, da sistem spodbuja sodelovanje. Vaše znanje, strast in ambicije nam lahko pomagajo izboljšati vse elemente. Kemofarmacija vabi vse, s katerimi imamo stik – od ponudnikov zdravstvene oskrbe, do plačnikov in lekarn. Pridružite se naši ekipi. 

Pogodba se sklepa določen čas (nadomeščanje cca 1 leto) za polni delovni čas s 6 mesečnim poskusnim delom. Pridružujemo si pravico, da se pogodba za nedoločen čas sklene preko agencije za posredovanje dela. 

Mesečno plačilo
1200 - 1500 € bruto
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

 Prijave sprejemamo do 30. 6. 2021 preko portala Optius.