Komunalni delavec (RCERO) – čistilec in ročni sortirec m/ž

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.

  • Datum objave:16. 11. 2022
  • Prijave do:26. 11. 2022
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.

JP VOKA SNAGA  smo ustanovljeni za izvajanje obveznih gospodarskih javnih služb, z namenom zagotavljanja kakovostnega bivalnega okolja, kar nam jasno opredeljuje temeljne okvire našega poslanstva. Smo tim, ki prebivalcem mesta Ljubljana z okolico zagotavlja oskrbo s čisto pitno vodo, odvajanje in čiščenje komunalne in padavinske odpadne vode, zbiranje določenih vrst komunalnih odpadkov, obdelavo določenih vrst komunalnih odpadkov, odlaganje ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov ter urejanje in čiščenje javnih površin.

Smo družbeno odgovoren tim z dolgoletno tradicijo delovanja, ki k izvajanju komunalnih dejavnosti pristopa celovito, odgovorno, razvojno in trajnostno.

druzini prijazno polni brez2

K sodelovanju vabimo šest novih sodelavcev na delovnem mestu: »Komunalni delavec (RCERO) – čistilec in ročni sortirec''« (m/ž), v DE Predelava odpadkov, Sektorju za obdelavo odpadkov. 

Opis delovnega mesta

 

Delo obsega: v rotacijskem obratovanju: ročna in strojno podprta čistilna dela v vseh območjih in delih naprave MBO-M; ročna in strojno podprta čistilna dela v vseh območjih in delih naprave MBO-B; redno odpravljanje morebitnih zamašitev na strojih in transportnih trakovih ter pomoč pri odpravi blokad, npr. pri vsipnih lijakih, drobilnikih, transportnih trakovih itd., ter motenj; ročno sortiranje (pozitivno, negativno) izbranih materialov za recikliranje na enem od delovnih mest v kabini za ročno sortiranje MBO-M; čistilna dela na zunanjih območjih; po potrebi sodelovanje pri jemanju vzorcev odpadkov ter vmesnih in končnih proizvodov, med delom nenehno nadzorovanje stanja materialov v svojem delovnem območju glede morebitnih znakov ognja ter izvajanje ukrepov za preprečevanje in zatiranje požarov, ki spadajo v obseg delovnega mesta, dela z lahko mehanizacijo, upravljanje dvižnih naprav in delo na odrih. Delo poteka v dveh izmenah.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje
Brez izkušenj
 
  • II. st. strokovne izobrazbe – končana osnovna šola

Ponujamo

 
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • možnost strokovnega razvoja z izobraževanjem in pridobivanjem novih znanj
  • zagotavljanje številnih ukrepov družini prijaznega podjetja za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja·          
  • zaposlitev za določen čas dvanajstih (12) mesecev, s polnim delovnim časom 

Postopek izbora vključuje tudi praktični preizkus.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.