Delavec (m/ž) - v sektorju parkirišča in sektorju tržnice

Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d.o.o.

 • Datum objave:
  4. 7. 2024
 • Prijave do:
  16. 7. 2024 Še 1 dan
 • Kraj dela
  Ljubljana

Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d.o.o.

Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d.o.o. na podlagi odlokov in odredb MOL izvaja dejavnosti treh obveznih gospodarskih javnih služb (v nadaljevanju GJS) in ene izbirne GJS. Poleg navedenega JP LPT d.o.o. izvaja tudi druge oziroma tržne dejavnosti.

To so urejanje in čiščenje javnih tržnic, urejanje in čiščenje javnih parkirnih površin in vzdrževanje občinskih cest. Izbirna GJS, ki jo JP LPT d.o.o. izvaja, je upravljanje s pristanišči in vstopno-izstopnimi mesti na Ljubljanici.

JP LPT d.o.o. med drugimi oziroma tržnimi dejavnostmi izvaja storitve iz dejavnosti vzdrževanja občinskih cest na prostem trgu (cestne zapore, semaforizacije itd.), upravlja s parkirišči na najetih površinah, upravlja s poligonom varne vožnje, avtosejmom in bolšjim trgom. Na dejavnosti urejanja in čiščenja javnih tržnic izvaja drugo dejavnost v okviru izposoje stojnic izven tržnih površin ter izvaja tudi upravljanje s počitniškimi kapacitetami.

Zaposleni v JP LPT d.o.o. zagotavljajo zanesljivo, varno, okolju prijazno in ekonomsko učinkovito izvajanje GJS in drugih oziroma tržnih dejavnosti.

Opis delovnega mesta

Čiščenje in urejanje notranjih in zunanjih površin, izvajanje postavitev stojnic in druge opreme, vožnja vozila, vožnja stroja pometača oz. delo z delovnimi stroji, pometanje površin (parkirišča, tržnice, ...) postavitev in demontaža tržnega inventarja, urejanje delovnega okolja.

Pričakujemo

 • Vozniški izpit B kategorije.
 • II. stopnja strokovne izobrazbe (osnovnošolska).
Zahtevane delovne izkušnje
Brez izkušenj

Ponujamo

 • Dinamično in ustvarjalno delovno okolje;
 • možnost strokovnega razvoja z izobraževanjem in pridobivanjem novih znanj;
 • zaposlitev za določen čas, s (3) mesečnim poskusim delom, s polnim delovnim časom.

 

Prijava na delovno mesto

K sodelovanju vabimo dva nova sodelavca na delovnem mestu: Delavec (m/ž), v  Sektorju parkirišča in Sektorju tržnice.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.