Prodajni predstavnik m/ž

  • Datum objave:11. 1. 2019
  • Prijave do:10. 2. 2019
  • Kraj dela: Logatec

Lindstrom d.o.o.

Smo globalno podjetje z več kot 170-letno tradicijo, ki v 24 državah zaposluje več kot 3500 ljudi. Naš glavni cilj je ustvariti vrednost za stranko v vsem, kar počnemo. In prepričani smo, da lahko le zadovoljni in motivirani zaposleni stranki zagotovijo odlično izkušnjo.

Več o nas: www.lindstromgroup.com/si

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti

To ni zgolj oglas za delovno mesto, to je priložnost za razvoj vaše kariere. Naj vam na začetku povemo, da ne obljubljamo ničesar razen priložnosti. Ali se bo ta priložnost razvila in postala kariera pa je odvisno od vas samih. Novo priložnost ponujamo zaradi širitve poslovanja Lindstrom Slovenija.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Ali ste si zaželeli začeti ali nadaljevati kariero v prodaji? Ste morda na začetku vaše kariere ali pa ste že »stari maček«, ki si zgolj želi nekaj več? Si morda želite sodelavce in nadrejenega, ki vam bodo stali ob strani in vas usmerili, ko bo to najbolj potrebno? Vam dinamično delo predstavlja veselje in si želite vsakodnevnih izzivov? Ali ste se vedno radi igrali s številkami in si na skrivaj želeli sodelovati pri projektih in biti projektni vodja?

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Aja, ali smo že povedali, da imamo fiksno in variabilno mesečno plačilo, ki pa ni omejeno navzgor in bo odvisno od vašega uspeha? Med drugim ponujamo službeni avtomobil, da boste lahko obiskali stranke, prenosni računalnik, da boste kaj zapisali, telefon, da boste koga poklicali in delovnik od ponedeljka do petka, da se boste čez vikend odpočili in uživali življenje.

Prijava na delovno mesto

Ali ste prepoznali priložnost in ste se pripravljeni spoprijeti z izzivom? Če da, potem ne odlašajte in še danes stopite iz množice in pošljite vašo unikatno prijavo preko ponujene prijavne možnosti portala, do 10. 2. 2019.

Nazaj na seznam